Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

Bossche Amateur Schilderdag 2015

Schilderwedstrijd voor amateurs in de binnenstad
0

Op zondag 7 juni 2015 werd de Bossche Amateur Schilderdag gehouden in Den Bosch, zoals je hebt kunnen lezen in de Den Bosch Tips voor de maand juni. Voor de 26ste keer werd deze wedstrijd in het centrum georganiseerd. Verspreid door de stad en met name in de Uilenburg waren amateurschilders achter hun schildersezel aan het werk te zien.

Amateur schilders aan het werk in de stad

Waande je je gisteren door de zonnige binnenstad, dan liep je op diverse straathoeken plots een amateur kunstschilder tegen het lijf. Verstopt achter hun ezel vereeuwigden ze diverse mooie plekjes in Den Bosch op het schildersdoek. Van acryl tot aquarel schilderen, je kwam het allemaal tegen. Mooi en uniek dat zo’n creatieve wedstrijd in hartje centrum wordt georganiseerd.
Bossche Amateur Schilderdag 1 - Den Bosch Tips
Bossche Amateur Schilderdag 2 - Den Bosch Tips
Bossche Amateur Schilderdag 3 - Den Bosch Tips
Bossche Amateur Schilderdag 4 - Den Bosch Tips
Bossche Amateur Schilderdag 5 - Den Bosch Tips

Expositie Bossche Amateur Schilderdag 2015

En dan werd het aan het eind van de dag natuurlijk tijd om de resultaten te bewonderen. De gemaakte werken werden daarom vanaf 17:00 uur tentoongesteld in de Visstraat op een aantal marktkraampjes. De kleine expositie trok veel publiek op deze strategische plek. Leuk om zowel de diversiteit in stijlen als de herkenbaarheid van de Bossche plekjes te zien.
Bossche Amateur Schilderdag 6 - Den Bosch Tips
Bossche Amateur Schilderdag 7 - Den Bosch Tips
Bossche Amateur Schilderdag 8 - Den Bosch Tips
Bossche Amateur Schilderdag 9 - Den Bosch Tips
Bossche Amateur Schilderdag 10 - Den Bosch Tips
Ik zou zeggen, op naar volgend jaar!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven