Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

BBQBios bij Theater aan de Parade

1

Wat ga je doen als het buiten heerlijk zonnig en 30 graden is? Naar de bioscoop? Je zou er waarschijnlijk niet snel op komen. Maar daar heeft het Theater aan de Parade iets leuks op gevonden. Voor de film- en barbecueliefhebbers wordt er elke woensdag in de maanden juli en augustus een heuse BBQBios georganiseerd. Uniek!
BBQBios 4 - Den Bosch Tips

BBQBios: grillen en chillen

Een uniek concept dus, maar wat is die BBQBios nou precies? De naam zegt het eigenlijk al: eerst is er vanaf 19:30 uur een heerlijke barbecue op het zonnige terras en daarna kun je om 20:30 uur lekker onderuit zakken bij de film. Oftewel, grillen en dan chillen!

Het BBQBios seizoen is vanaf 1 juli van start gegaan bij Theater de Parade. Dat moest natuurlijk direct getest worden! De film Chef werd vertoond op deze eerste barbecue- en filmavond. Een uitstekende reden om lekker doordeweeks ‘s avonds erop uit te gaan.
BBQBios 5 - Den Bosch Tips
BBQBios Theater aan de Parade 2 - Den Bosch Tips

Barbecueën bij de bioscoop

Het aanbod bij de barbecue was prima. Aan lekker vlees en vis van de barbecue geen gebrek. Zo waren o.a. de traditionele worstjes en hamburgers van de partij, maar stonden ook vispakketjes met ham op het menu. Ook diverse heerlijke salades, sauzen en brood waren er genoeg.

Het mooie aan op deze manier barbecueën is natuurlijk ook nog dat je zelf niet achter de grill hoeft te staan (vind ik althans). Alles wordt voor je klaargemaakt en kun je lekker op het terras opeten.
BBQBios 2 - Den Bosch Tips
BBQBios 3 - Den Bosch Tips
BBQBios 1 - Den Bosch Tips
BBQBios 6 - Den Bosch Tips

Programma BBQBios

En daarna is het tijd om onderuit zakken bij de film! Het programma voor de BBQBios staat al vast voor de komende zomermaanden. Welke films worden er dan vertoond in combinatie met het barbecue-arrangement? Hieronder vind je het overzicht.

8 juli Chocolat
15 juli Julie & Julia
22 juli The Cook, The Thief, His Wife & Her Lover
29 juli Lo Sono L’Amore
5 augustus The Great Gatsby
19 augustus De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween
26 augustus The Grand Budapest Hotel

 
BBQBios 9 - Den Bosch Tips
Het was nog niet echt druk… Dus kon je de beste plekjes uitzoeken!
BBQBios 10 - Den Bosch Tips

Waar vind je de BBQBios?

Locatie

Bij Theater aan de Parade kun je genieten van deze unieke combinatie aan barbecueën en film kijken.
Parade 23

Website: Theater aan de Parade

Toegang

De BBQBios is op het eerste gezicht niet goedkoop. Je betaalt er €19,50 per persoon voor. Maar daarvoor kun je onbeperkt genieten van het vlees en de vis van de barbecue en de heerlijke salades, sauzen en andere lekkernijen die erbij worden geserveerd. Het kaartje voor de bios is uiteraard inbegrepen. Je krijgt wat mij betreft dus wel waar voor je geld. Alleen de drankjes zijn exclusief.
 
TIP: Mis mijn andere restaurant/lunchroom tips niet en bekijk ook mijn overzicht van mijn favoriete restaurants, lunchrooms en koffiebars voor meer leuke adressen in Den Bosch.

One Comment

Schrijf een reactie

Your email address will not be published.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven