Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

Den Bosch is nóg mooier… op film

Deze Den Bosch video's bewijzen dat we trots mogen zijn op onze mooie stad.
1

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden.” Als visueel ingesteld persoon ben ik het daar helemaal mee eens en alhoewel ik normaal meer een fotografiefan ben, komt de schoonheid van Den Bosch uiteraard net zo tot leven in filmbeelden. Filmmaker Ralf van de Veerdonk bewijst dat in de volgende korte video’s van de stad, met name gefilmd van boven. Zo vlieg je in deze indrukwekkende beelden over de welbekende Gouden Draak bij het station, zweef je boven het natuurschoon van de Bossche Broek en scheer je met gemak over de torenhoge Sint-Jan heen.

Den Bosch video in vogelvlucht

De man achter cinematografiebedrijf Veerdonk Visuals is Ralf van de Veerdonk. In zijn vrije tijd heeft Ralf zijn passie voor film echter vertaald in een verfilming van zijn woonplaats Den Bosch. Met hulp van een drone en steadicam creëerde hij unieke beelden van al het moois in onze Brabantse hoofdstad. Vooral het filmwerk vanaf de drone hoog boven de stad met al haar gebouwen, torens en natuur is prachtig. Daarnaast is Den Bosch duidelijk het mooist in de kleurrijke gloed van de zonsondergang.

Filmische wandeling door Den Bosch

De volgende variant van de Den Bosch video legt naast de shots van boven, iets meer de nadruk op de stad vanaf ooghoogte. Hiermee loop je als het ware samen met Ralf door de stad en krijg je zo een rondleiding langs alle hotspots, Bosschenaren en natuur. Ga dus mee op deze wandeltocht door Den Bosch.

One Comment

Schrijf een reactie

Your email address will not be published.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven