Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

Een Nom Nom momentje

Laat je op het hippe terras verrassen door niet-standaard lunches, diners en borrels.
2

Als je zin hebt in een lekkere niet-zo-standaard lunch, dan zit je bij restaurant/lunchroom Nom Nom goed. Ook voor een borrel, snack en (tapas- of verrassings-) diner kan je hier terecht. Deze hotspot is nog niet eens zo lang geleden geopend in Den Bosch, maar is nu zeker al één van de hipste tentjes in de stad.
Nom Nom 2_ - Den Bosch Tips
Nom Nom 6 - Den Bosch Tips

Gezellig driehoekig terras

Nom Nom is dat gezellige tentje aan de Postelstraat met dat driehoekige terras waarvan je denkt ‘Dat ziet er leuk uit, daar moeten we een keertje heen gaan’, zoals ze zelf op hun site schrijven. En niks daarvan is gelogen, want dat terras ziet er inderdaad lekker trendy uit met de felgekleurde stoelen en tafels.

Het ligt ook precies op de kruising tussen de Postelstraat en de Snellestraat in hartje centrum, waardoor je op het terras ook zeker geniet van de gezellige drukte om je heen. Je bent er dus ook vast een keertje voorbij gelopen tijdens een bezoekje aan de binnenstad.
Nom Nom 3_ - Den Bosch Tips
Nom Nom 4_ - Den Bosch Tips

Lunch- en snacktips bij Nom Nom

Nom Nom serveert gerechten van over de hele wereld. Zo vind je op de lunchkaart een hip allegaartje van halloumi salade, bulgur, venkel risotto tot linguine en sandwiches met baba ganoush of serrano ham. De producten worden echter enkel van leveranciers uit de buurt gehaald. Wereldse gerechtjes met lokale producten dus.

Kun je niet kiezen? Ook daar heeft Nom Nom iets op gevonden dat toepasselijk het LunchNomentje is genoemd. Dit kan ik je zeer aanraden. Je krijgt een combinatie van diverse gerechtjes in weliswaar kleinere porties, maar je kan zo dus van alles wat proeven. De samenstelling van deze lunchoptie verandert continu, dus dat is wel zo leuk.
Nom Nom 9 - Den Bosch Tips
Nom Nom 11 - Den Bosch Tips
Nom Nom 8 - Den Bosch Tips
Als snack of borrelhapje kan ik de bataatfrietjes zeker aanraden. Een lekkere en verantwoorde variant op de gewone friet. Het wordt leuk geserveerd in een puntzak met een flinke dot mayonaise. De kaart verandert overigens wel continu, dus ik kan niet garanderen dat dit gerecht altijd beschikbaar is.
Nom Nom 5 - Den Bosch Tips
Er staat ook altijd een grote kan van ijswater dat is aangemaakt met schijfjes limoen, citroen en/of munt. Een heerlijke verfrissing die je zoveel kan bijvullen als je zelf wilt.

Voor diner is er een 4- of 5-gangen verrassingsmenu en dagelijks wisselende tapas. Keuze genoeg dus. Kortom, hier geniet je van de relaxte sfeer en het lekkere eten, oftewel ‘Nom Nom’!

Waar vind je Nom Nom?

Adres

Postelstraat 79

Website: Nom Nom

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 – 00:00 uur
Donderdag 12:00 – 00:00 uur
Vrijdag 12:00 – 00:00 uur
Zaterdag 10:00 – 01:00 uur
Zondag 10:00 – 00:00 uur

 
TIP: Mis mijn andere restaurant/lunchroom tips niet en bekijk ook mijn overzicht van mijn favoriete restaurants, lunchrooms en koffiebars voor meer leuke adressen in Den Bosch.

2 Comments

Schrijf een reactie

Your email address will not be published.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven