Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

Conceptstore 21: handgemaakte woonaccessoires

Voor betaalbare handgemaakte woonaccessoires.
0

Den Bosch is weer een leuke conceptstore rijker met 21 in de Hinthamerstraat. Alweer een conceptstore erbij? Ja, maar uniek aan deze is het frisse enthousiasme van onderneemster Myrthe die veel van de producten bovendien zelf maakt. Deze creatieveling is afgestudeerd productontwerpster en maakt onder andere leuke mokjes, kaarten, kussens, vaasjes en kaarsen onder het label Room21. In tegenstelling tot andere handgemaakte artikelen hebben deze een zacht prijsje. Daarnaast verkoopt ze in haar winkel ook producten van andere Nederlandse ontwerpsters.
room21-conceptstore-13-den-bosch-tips
room21-conceptstore-05-den-bosch-tips
room21-conceptstore-12-den-bosch-tips
room21-conceptstore-07-den-bosch-tips

Concept store 21: frisse handgemaakte woonaccessoires

Bij 21 vind je diverse gezellige woonaccessoires, handgemaakt door eigenaresse Myrthe. De woonaccessoires kenmerken zich daarnaast door een subtiele grafische sfeer. Voorheen stond ze vaker met haar eigen producten op markten en verkocht ze deze online in haar webshop. Een paar weken geleden werd haar lange droom werkelijkheid toen ze haar eigen winkel opende. En dat terwijl ze nog maar 27 jaar jong is.

Myrthe vertelt trots dat ze elke twee weken de winkel wil herinrichten, zodat er voor klanten elke keer weer wat nieuws te beleven is. Bovendien komen er nog meer producten van andere Nederlandse ontwerpsters bij.

Ik ben fan van de schattige, gezellige woonspullen en zou het liefst de hele winkel leeg kopen. De handgemaakte producten zijn namelijk – in tegenstelling tot wat je zou verwachten – ook nog eens heel betaalbaar! Met name de Room21 kaartjes, mokken en kussens zijn daarbij erg populair.
room21-conceptstore-01-den-bosch-tips
room21-conceptstore-02b-den-bosch-tips
room21-conceptstore-06a-den-bosch-tips
En de verrassende grote vaas met terrarium erin dat in de brede raampartij staat trekt de aandacht van voorbijgangers in de drukke Hinthamerstraat. Wie wordt er nou niet vrolijk van deze spullen!?
room21-conceptstore-03-den-bosch-tips
room21-conceptstore-08-den-bosch-tips
room21-conceptstore-09-den-bosch-tips
room21-conceptstore-11-den-bosch-tips
room21-conceptstore-07-den-bosch-tips

Waar vind je concept store 21?

Adres

Snellestraat 29a

Website: Room21
TIP: Bekijk ook mijn artikelen over andere leuke shops/winkeltjes in Den Bosch.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven