Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

CONCRETE urban yoga in de stad

Workouts op diverse inspirerende pop-up locaties.
0

Beleef de stad vanuit een ander perspectief! CONCRETE urban yoga is vernieuwend en brengt dynamische pop-up locaties in de stad samen met de rust en kracht van yoga. Het brengt je naar unieke locaties in onze mooie stad waar je yoga als mentale en fysieke workout kunt ervaren.
concrete-urban-yoga-03b-den-bosch-tips

CONCRETE urban yoga locaties

Zo wordt deze CONCRETE urban yoga gegeven op diverse pop-up locaties in de stad, zoals bij Café Buurt, Koudijs Kafe en de Gruyter Fabriek. Er worden ook workouts gegeven in het Noordbrabants- en Stedelijkmuseum. Early birds kunnen daar op de zaterdagochtend tussen 9:00 en 10:00 uur terecht; nog voordat het museum open gaat voor het grote publiek heb jij je workout er dan al op zitten.
concrete-urban-yoga-01-den-bosch-tips
Urban yoga bij Koudijs Kafé
koudijs-kafe-03-den-bosch-tipskoudijs-kafe-01-den-bosch-tips

Workout Lazy Sunday aan de Kade op zondagochtend

Ik mocht een workout op zondagochtend aan de Tramkade bijwonen; ‘Lazy Sunday aan de Kade’. Enthousiaste lerares Nicole geeft de workouts al zo’n anderhalf jaar op deze manier. Ze geeft tijdens de les ook een aantal opties/varianten aan per oefening, zodat je de workout eventueel zwaarder kan maken. Geschikt voor zowel de beginner als gevorderden dus. Het was destijds in de winter wel flink koud in de oude fabriekshal en een vest/trui was dus geen overbodige luxe, maar daar zal je nu in de lente geen last meer van hebben.

Nou ben ik niet direct een yoga-fanatiekeling, maar heb ik wel diverse lesjes hier en daar gevolgd. De inspirerende pop-up locatie heeft me wel aan het denken gezet; ik zou best mijn zaterdag of zondag op deze manier willen starten! Je gaat met een goed gevoel de deur weer uit en hebt dan nog de hele dag voor je.
concrete-urban-yoga-02-den-bosch-tipsconcrete-urban-yoga-05-den-bosch-tips
concrete-urban-yoga-04-den-bosch-tips
concrete-urban-yoga-06-den-bosch-tips
koudijs-kafe-02-den-bosch-tips
Napraten en een drankje drinken na afloop

Waar volg je de CONCRETE urban yoga workouts?

Bekijk de bijbehorende CONCRETE urban yoga Facebook pagina voor events voor de precieze locaties en tijdstippen. Wel even aanmelden per keer.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven