Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

Home Archive by Category "Activiteiten"

Activiteiten

In Den Bosch wordt van alles georganiseerd. Benieuwd naar de leukste activiteiten in de stad, zoals events, markten of stadswandelingen? Hieronder vind je mijn favorieten.

,

Wat is er in juli 2017 te doen in Den Bosch? Bekijk dit overzicht van events/activiteiten die je komende maand niet wilt missen!

,

Wat is er in juni 2017 te doen in Den Bosch? Bekijk dit overzicht van events/activiteiten die je komende maand niet wilt missen!

,

Wat is er in mei 2017 te doen in Den Bosch? Bekijk dit overzicht van events/activiteiten die je komende maand niet wilt missen!

,

Yoga en de dynamiek van de stad. De workouts worden in het weekend gehouden op diverse, inspirerende pop-up locaties. Zowel voor beginners als gevorderden.

,

Wat is er te doen in Den Bosch in het Paasweekend? Met dit lijstje van activiteiten in de stad help ik je op weg voor Pasen 2017!

,

Bijzondere conceptstore aan de Stationsweg met vooral handgemaakte, duurzame artikelen, werkplekken en straks ook 2 luxe hotelkamers.

,

Wat is er in april 2017 te doen in Den Bosch? Bekijk dit overzicht van events/activiteiten die je komende maand niet wilt missen!

,

Wat is er in maart 2017 te doen in Den Bosch? Bekijk dit overzicht van events/activiteiten die je komende maand niet wilt missen!

,

Wat is er in februari 2017 te doen in Den Bosch? Bekijk dit overzicht van events/activiteiten die je komende maand niet wilt missen!

,

Wat is er in januari 2017 te doen in Den Bosch? Bekijk dit overzicht van events/activiteiten die je komende maand niet wilt missen!

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven