Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

Home Activiteiten Archive by Category "Events"

Events

In Den Bosch wordt van alles georganiseerd. Benieuwd naar de leukste events in de stad? Hieronder vind je mijn verslagen en foto-impressies van diverse events.

,

Yoga en de dynamiek van de stad. De workouts worden in het weekend gehouden op diverse, inspirerende pop-up locaties. Zowel voor beginners als gevorderden.

,

Wat is er te doen in Den Bosch in het Paasweekend? Met dit lijstje van activiteiten in de stad help ik je op weg voor Pasen 2017!

,

Wat is er met Kerst allemaal te doen en beleven in Den Bosch? In dit overzicht vind je leuke (gratis) kerstactiviteiten in de stad!

,

Dit festival met internationale graffiti artiesten is een gezellige combinatie van streetart, foodtrucks, muziek, breakdance, etc.

,

Alweer een gezellig festival strijkt neer in Den Bosch; dit keer eentje met meer dan 70 bieren en wijnen. Wat een verwennerij!

,

De Bossche kermis is er weer in de binnenstad en dat zorgt natuurlijk voor veel vrolijkheid en tevens voor kleurrijke kiekjes! Bekijk mijn fotoserie.

,

Elk jaar verandert Den Bosch in een spektakel van theater, dans, muziek, beeldende kunst, etc. en vooral veel gezelligheid. Bekijk mijn fotoserie!

,

Deze lichtshow wordt op panden van de Markt getoond ter ere van het Bosch 500 jaar. Elke donderdag t/m zaterdag kun je de show gratis bijwonen!

,

De NeighbourFood Market is een gezellige markt met foodtrucks en vintage items. Hier geniet je van een relaxte sfeer en lekker eten!

,

Hoera, het is lente! Hoe geniet je daar het meeste van in Den Bosch? Hierbij mijn tips voor o.a. de zonnigste terrasjes, mooiste parken en leuke events.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven