Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

Home Archive by Category "Bezienswaardigheden"

Bezienswaardigheden

In het historische Den Bosch is van alles te zien. Benieuwd naar de leukste bezienswaardigheden in de stad, zoals musea, architectuur, graffiti of shops? Hier vind je mijn favorieten.

,

Bijzondere conceptstore aan de Stationsweg met vooral handgemaakte, duurzame artikelen, werkplekken en straks ook 2 luxe hotelkamers.

,

Mooie uitgestrekt natuurgebied bij de binnenstad. Hier waan je je echt in de natuur, maar ben je toch dichtbij het centrum. Ideaal voor een wandeling dus!

,

Met het winterse weer verandert Den Bosch in een sprookjesstad. Tijd voor een winterwandeling. Bekijk mijn fotoserie van onze mooie stad in winterse sferen!

,

Deze hippe conceptstore is nu omgetoverd tot Kerst winter wonderland onder het thema Xmas@ROBBIES. Zeker de moeite waard!

,

Voor unieke handgemaakte woonaccessoires moet je bij deze gezellige conceptstore zijn. Ze hebben een grafisch tintje en zijn ook nog eens heel betaalbaar!

,

Dit festival met internationale graffiti artiesten is een gezellige combinatie van streetart, foodtrucks, muziek, breakdance, etc.

,

Houd jij ook zo van vintage shoppen? Hier vind je een overzicht van 5x leuke vintage shops in Den Bosch. Dan weet je waar je moet zijn voor de beste deals!

,

Deze oudste nog bestaande antiekwinkel van de stad zit verstopt in de Uilenburg, maar is het zoeken zeker waard. Vintage meubels/antiek shoppen doe je hier!

,

Deze lichtshow wordt op panden van de Markt getoond ter ere van het Bosch 500 jaar. Elke donderdag t/m zaterdag kun je de show gratis bijwonen!

,

Met Søstrene Grene is er een nieuwe hippe Deense woonwinkel in Den Bosch neergestreken. Hier vind je leuke en vooral betaalbare woonaccessoires!

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven