Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

Home Bezienswaardigheden Archive by Category "Shops"

Shops

In Den Bosch is van alles te beleven, o.a. zijn er vele authentieke winkels en boetiekjes die je nergens anders vindt. Benieuwd naar de leukste shops en concept stores in de stad? Hier vind je mijn favorieten.

,

Bijzondere conceptstore aan de Stationsweg met vooral handgemaakte, duurzame artikelen, werkplekken en straks ook 2 luxe hotelkamers.

,

Deze hippe conceptstore is nu omgetoverd tot Kerst winter wonderland onder het thema Xmas@ROBBIES. Zeker de moeite waard!

,

Voor unieke handgemaakte woonaccessoires moet je bij deze gezellige conceptstore zijn. Ze hebben een grafisch tintje en zijn ook nog eens heel betaalbaar!

,

Houd jij ook zo van vintage shoppen? Hier vind je een overzicht van 5x leuke vintage shops in Den Bosch. Dan weet je waar je moet zijn voor de beste deals!

,

Deze oudste nog bestaande antiekwinkel van de stad zit verstopt in de Uilenburg, maar is het zoeken zeker waard. Vintage meubels/antiek shoppen doe je hier!

,

Met Søstrene Grene is er een nieuwe hippe Deense woonwinkel in Den Bosch neergestreken. Hier vind je leuke en vooral betaalbare woonaccessoires!

,

Barrique is een culinaire winkel waar je ook kunt genieten van proeverijen, zoals een wijnproeverij. Een gezellig en informatief wijnfeestje!

,

In de koffiebar/vintageshop van Mieters waan je je terug in de tijd en kom je echt even tot rust. Mieterse koffie en vintage dus!

,

Van Heinde versmarkt is er voor je verse boodschappen, maar het is ook een nieuwe hotspot voor een hapje en drankje.

,

Bij Heinen is de aangrenzende lunchroom/koffiecorner van boekhandel Adr. Heinen. Hier geniet je van ‘koek en een boek’.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven