Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

Home Archive by Category "Eten en drinken"

Eten en drinken

Den Bosch kent vele leuke restaurants, lunchrooms, koffiebars en talloze plekken om een lekker drankje te doen. Hier vind je mijn favorieten.

,

Met het warme weer wil iedereen wel een ijsje. Waar vind je het beste ijs in hartje Den Bosch? Bekijk mijn 5 tips voor leuke ijssalons.

,

Start je weekend met een lekker, stevig ontbijt bij Zoetelief! Er is voldoende te kiezen en de inspiratie uit New York proef je terug.

,

Bij Coffeelab Den Bosch geniet je niet alleen van een goede kop koffie, maar kom ook van een lekker hapje en drankje in all-day-brunch stijl.

,

Bij Pollevie word je echt in de watten gelegd met bijzondere smaakcombinaties. Kun je niet kiezen? Ga voor het verrassingsmenu. Bekijk ook de lezersactie!

,

Bijzondere conceptstore aan de Stationsweg met vooral handgemaakte, duurzame artikelen, werkplekken en straks ook 2 luxe hotelkamers.

,

De bekende terrassen in de stad zijn vaak overvol met mooi weer. Bekijk daarom deze 5 minder drukke plekken met net zo leuke terrasjes om van te genieten!

,

Lunchen, dineren of borrelen tussen de kikkers? Bij ’t Opkikkertje kan het! Met meer dan 4500 kikkerbeeldjes is dit een zeer uniek restaurant.

,

Waar ga jij met je lief heen op Valentijnsdag? Hier vind je 10 leuke, romantische restaurants voor Valentijn in Den Bosch!

,

In dit schattige theehuis geniet je van homemade cakes. Buiten op het terras kijk je uit op het meertje de IJzeren Vrouw. Genieten dus!

,

Den Bosch heeft naast de Bossche Bol nog vele andere typische specialiteiten. Lekker om zelf van te genieten én ook leuk als (kerst)cadeau!

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven