Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

Home Eten en drinken Archive by Category "Koffiebars"

Koffiebars

Den Bosch kent diverse leuke koffiebars, de één nog hipper en gezelliger dan de ander. Hier vind je mijn favoriete plekjes om gezellig een lekkere kop koffie of cappuccino (of thee) te drinken.

,

Bij Coffeelab Den Bosch geniet je niet alleen van een goede kop koffie, maar kom ook van een lekker hapje en drankje in all-day-brunch stijl.

,

De bekende terrassen in de stad zijn vaak overvol met mooi weer. Bekijk daarom deze 5 minder drukke plekken met net zo leuke terrasjes om van te genieten!

,

In dit schattige theehuis geniet je van homemade cakes. Buiten op het terras kijk je uit op het meertje de IJzeren Vrouw. Genieten dus!

,

Deze hippe conceptstore is nu omgetoverd tot Kerst winter wonderland onder het thema Xmas@ROBBIES. Zeker de moeite waard!

,

Wist je dat je hier naast van koffie in alle mogelijke varianten ook van een heerlijke lunch of uitgebreide high tea kan genieten?

,

In de koffiebar/vintageshop van Mieters waan je je terug in de tijd en kom je echt even tot rust. Mieterse koffie en vintage dus!

,

Het is zover; Yoghurt Barn opent haar deuren in Den Bosch! Daarmee is de stad weer een verantwoorde hotspot rijker. Loei lekker!

,

Bij Crème kom je voor de unieke lunchgerechten om samen te delen of een écht goede kop koffie of thee én de hippe relaxte sfeer.

,

Bij Heinen is de aangrenzende lunchroom/koffiecorner van boekhandel Adr. Heinen. Hier geniet je van ‘koek en een boek’.

,

Geniet van warme chocolademelk in één van de smalste en mooiste pandjes van Den Bosch en koop gelijk een hotchocspoon voor thuis.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven