Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

Home Eten en drinken Archive by Category "Lunchrooms"

Lunchrooms

Den Bosch kent diverse leuke lunchrooms, de één nog hipper en gezelliger dan de ander. Hier vind je mijn favoriete plekjes om lekker en gezellig te lunchen.

,

Start je weekend met een lekker, stevig ontbijt bij Zoetelief! Er is voldoende te kiezen en de inspiratie uit New York proef je terug.

,

Bij Coffeelab Den Bosch geniet je niet alleen van een goede kop koffie, maar kom ook van een lekker hapje en drankje in all-day-brunch stijl.

,

Bijzondere conceptstore aan de Stationsweg met vooral handgemaakte, duurzame artikelen, werkplekken en straks ook 2 luxe hotelkamers.

,

De bekende terrassen in de stad zijn vaak overvol met mooi weer. Bekijk daarom deze 5 minder drukke plekken met net zo leuke terrasjes om van te genieten!

,

Lunchen, dineren of borrelen tussen de kikkers? Bij ’t Opkikkertje kan het! Met meer dan 4500 kikkerbeeldjes is dit een zeer uniek restaurant.

,

In dit schattige theehuis geniet je van homemade cakes. Buiten op het terras kijk je uit op het meertje de IJzeren Vrouw. Genieten dus!

,

Deze hippe conceptstore is nu omgetoverd tot Kerst winter wonderland onder het thema Xmas@ROBBIES. Zeker de moeite waard!

,

Deze nieuwe gezellige ontbijt- en lunchroom serveert gezonde gerechten die vers en biologisch zijn, maar vooral ook erg lekker!

,

Wist je dat je hier naast van koffie in alle mogelijke varianten ook van een heerlijke lunch of uitgebreide high tea kan genieten?

,

Uniek in Den Bosch: bij Chicks draait alles om de kip. Oma Barts ‘beter leven’ kip wordt hier op culinaire wijze bereid en dat proef je!

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven