Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

Home Eten en drinken Archive by Category "Restaurants"

Restaurants

Den Bosch kent diverse leuke restaurants, de één nog hipper en gezelliger dan de ander. Hier vind je mijn favoriete plekjes om lekker en gezellig te dineren.

,

Start je weekend met een lekker, stevig ontbijt bij Zoetelief! Er is voldoende te kiezen en de inspiratie uit New York proef je terug.

,

Bij Pollevie word je echt in de watten gelegd met bijzondere smaakcombinaties. Kun je niet kiezen? Ga voor het verrassingsmenu. Bekijk ook de lezersactie!

,

De bekende terrassen in de stad zijn vaak overvol met mooi weer. Bekijk daarom deze 5 minder drukke plekken met net zo leuke terrasjes om van te genieten!

,

Lunchen, dineren of borrelen tussen de kikkers? Bij ’t Opkikkertje kan het! Met meer dan 4500 kikkerbeeldjes is dit een zeer uniek restaurant.

,

Waar ga jij met je lief heen op Valentijnsdag? Hier vind je 10 leuke, romantische restaurants voor Valentijn in Den Bosch!

,

Uniek in Den Bosch: bij Chicks draait alles om de kip. Oma Barts ‘beter leven’ kip wordt hier op culinaire wijze bereid en dat proef je!

,

Dit kloosterhotel is de ideale plek om rustig te overnachten tijdens een weekendje Den Bosch; de perfecte mix van oude sfeer en moderne gemakken!

,

Hier geniet je van authentieke Spaanse gerechten en gezellige pintxos middagen. In de shop zijn tevens Iberische producten verkrijgbaar!

,

Bij all-you-can-eat restaurant SOTO Den Bosch geniet je van heerlijk verse sushi, waaronder hun unieke zalm-mango nigiri. Absoluut mijn favoriet!

,

Djoyn staat voor duurzaam. Dit is doorgevoerd in de lekkere, gezonde gerechten, maar ook in de hergebruikte, hippe inrichting.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven