Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

Home Over mij en Den Bosch Tips

Over mij en Den Bosch Tips

Hallo, leuk dat je mijn blog bekijkt! Ik ben Sylvie, 29 jaar en Den Bosch inwoonster en liefhebster.

Welkom op Den Bosch Tips!

Op deze blog vind je alles over Den Bosch! Als nieuwe inwoner van Den Bosch neem ik je graag mee op mijn ontdekkingstocht door de stad. Hier deel ik mijn persoonlijke tips, foto’s en ervaringen voor al het leuks in het gezellige Den Bosch, van favoriete restaurants, lunchrooms, winkels en pleintjes tot activiteiten zoals het bezoeken van markten, tentoonstellingen en musea. Daarnaast doe ik verslag van diverse events en stel ik zelf stadswandelingen samen langs mooie plekjes die je zelf gratis (!) kan volgen.

Verder deel ik ook graag interessante weetjes en nieuws over Den Bosch en andere leuke informatie, uiteraard altijd met link naar de stad. Fans van Den Bosch kunnen hier dus ook zeker terecht om bij te lezen over de stad.

‘Dat gaat naar Den Bosch toe…’

Ik kwam al vaker in Den Bosch, maar pas sinds januari 2015 mag ik het ook met trots mijn woonplaats noemen. Samen met mijn vriend verhuisde ik naar een gezellige wijk dichtbij het centrum. Sindsdien ben ik helemaal fan van deze stad. Ik geniet hier elke dag van de vele authentieke straatjes, huizen en gebouwen, hippe cafeetjes en gezellige Brabantse sfeer.

Dat gaat naar Den Bosch toe - Den Bosch Tips

Meer over mij

SylvieIn het dagelijks leven werk ik met veel plezier bij een webshop in de woonbranche. Als Sr. Online Marketeer ben ik eindverantwoordelijk voor alles wat we op marketinggebied doen en houd ik me dagelijks bezig met online marketing campagnes om bezoekers naar de site te trekken.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit om nieuwe lunchrooms, restaurants en cafeetjes uit te testen en ben ik frequent bezoeker van de bioscoop. Daarnaast houd ik van fotograferen, hardlopen, mountainbiken, koken en schilderen en kan ik genieten van een boek of actiefilm. Wanneer mogelijk ben ik op reis om nieuwe plaatsen, talen en culturen te ontdekken.

Ontstaan van Den Bosch Tips

Een blog beginnen was voor mij de perfecte manier om – als nieuwe inwoner – Den Bosch nog beter te leren kennen en mijn ontdekkingstocht door deze stad ook met anderen te kunnen delen. Daarnaast was ik aan een fotografiecursus gestart en kreeg ik daar de tip mee om zoveel mogelijk in mijn eigen woonplaats en omgeving vrolijk rond te klikken om toe te passen wat ik leerde. Den Bosch Tips vormt daarom de ideale plek om mijn passies voor schrijven, fotografie, reizen, design en online marketing te combineren!

Over Den Bosch - markt

Schrijf een reactie

Your email address will not be published.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven