Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

Home Weetjes Archive by Category "Nieuws"

Nieuws

Er valt natuurlijk genoeg over Den Bosch te lezen en ontdekken. Hier vind je de leukste nieuwtjes over Den Bosch.

,

Lunchen, dineren of borrelen tussen de kikkers? Bij ’t Opkikkertje kan het! Met meer dan 4500 kikkerbeeldjes is dit een zeer uniek restaurant.

,

Deze lichtshow wordt op panden van de Markt getoond ter ere van het Bosch 500 jaar. Elke donderdag t/m zaterdag kun je de show gratis bijwonen!

,

Er is begonnen met de opruimwerkzaamheden van het ingestorte pand van Pearle op de Markt. Mensen hingen er tot voor kort brillen aan het hek.

,

Jheronimus Bosch 500 staat voor het 500ste sterfjaar van Jeroen Bosch. In 2016 wordt er daarom van alles georganiseerd in de stad!

,

De kerststallenroute wordt dit jaar voor de vijfde keer gehouden, met meer dan 100 grote en kleine kerststallen in de binnenstad.

,

Van Heinde versmarkt is er voor je verse boodschappen, maar het is ook een nieuwe hotspot voor een hapje en drankje.

,

Pepernotenfabriek Van Delft heeft een heuse pepernotenwinkel geopend in Den Bosch. Kom vooral proeven in deze smakelijke (tijdelijke) shop!

,

Op film is Den Bosch nóg mooier. Deze videobeelden vanuit de lucht bewijzen hoe trots we mogen zijn op onze stad.

,

Het nieuwe ontwerp voor het Theater aan de Parade is gekozen door de inwoners van Den Bosch. Ontwerpbureau UNStudio wint verkiezing.

,

Bijzondere link tussen modegigant Christian Dior en Jheronimus Bosch. De nieuwe collectie van Dior is geïnspireerd door de Tuin der Lusten.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven