Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

YaYa conceptstore: damesmode en lifestyle

Prachtige nieuwe concept store in Den Bosch met al even mooie items.
0

Ja ja, de nieuwe conceptstore in Den Bosch heet YaYa! Deze hippe shop met een mix van damesmode en lifestyle items is pas sinds april 2015 geopend in hartje centrum. Door de zachte, neutrale kleuren lijk je hier helemaal tot rust te komen. Uiteraard totdat je je gaat verdiepen in alle leuke items en je daar spontaan hebberig van wordt.
Yaya Den Bosch concept store 9 - Den Bosch Tips
Yaya Den Bosch concept store 2 - Den Bosch Tips

YaYa Den Bosch: nieuwe vestiging

Volgens de eigenaar van deze YaYa shop in Den Bosch, Paul van Hasselt, is het een belevingswinkel. Den Bosch is de vijfde vestiging van het YaYa concept in Nederland. De andere vestigingen zijn in Amstelveen, Papendrecht, Hoorn en Barneveld. Wereldwijd heeft het 1000 verkooppunten en dat zegt dus wel iets over de kwaliteit en het succes van deze formule. Zo is Den Bosch dus sinds april 2015 weer een mooie conceptstore rijker en daar worden we allemaal blij van natuurlijk!
Yaya Den Bosch concept store 5 - Den Bosch Tips
Yaya Den Bosch concept store 3 - Den Bosch Tips
Yaya Den Bosch concept store 10 - Den Bosch Tips
Zo leuk, al deze spiegeltjes bij elkaar aan de wand!

YaYa: het beste van mode en lifestyle onder één dak

De kleding typeert YaYa zelf als een mix van vintage en industrieel, met een vleugje strandgevoel. Dit blijkt ook uit het lookbook van YaYa. De kwaliteit spat er duidelijk van af en de mode heeft naar mijn mening tegelijkertijd een stoere en hippe uitstraling.

Ook de lifestyle items, waaronder vele leuke woonaccessoires zoals spiegeltjes, vazen en kaarsen, zijn met zorg geselecteerd. Alleen het beste en leukste lijkt bij YaYa in de winkel te mogen worden verkocht. Alle items komen dan ook prima tot zijn recht in de frisse shop met hip karakter.
Yaya Den Bosch concept store 7 - Den Bosch Tips
Yaya Den Bosch concept store 8 - Den Bosch Tips
Yaya Den Bosch concept store 6 - Den Bosch Tips
Zeg nou zelf, als je al dat moois ziet moet je toch moeite doen om niet per direct je creditcard te plunderen? Ik in ieder geval wel.

Waar vind je YaYa?

Adres YaYa Den Bosch

Krullartstraat 18 (naast het Fonteinpleintje)

Website: YaYa

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 18:00 uur
Woensdag 10:00 – 18:00 uur
Donderdag 10:00 – 21:00 uur
Vrijdag 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur
Zondag 13:00 – 17:00 uur

Schrijf een reactie

Your email address will not be published.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven