Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

Food Truck Festival TREK: openluchtrestaurant

Het gezelligste openluchtrestaurant met de gekste food trucks.
1

Vanaf mei doet het Food Truck Festival TREK diverse Nederlandse steden aan. Na Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Enschede en Nijmegen is het dit weekend dan eindelijk de beurt aan Den Bosch. Dat betekent lekker eten, live muziek, theater and all that good stuff. Het festivalterrein is te vinden in het Paleiskwartier van 9 t/m 11 juli 7 t/m 10 juli.
Food Truck festival Trek 2 - Den Bosch Tips
Food Truck festival Trek 9 - Den Bosch Tips
Food Truck festival Trek 27 - Den Bosch Tips

Food truck festival: de gekste food trucks

Kom je voor de coole trucks die vakkundig zijn verbouwd tot food stands, dan kijk je je ogen uit op het Food Truck Festival TREK. Het lijkt niet gek genoeg te kunnen; van tractoren en motors tot barbecueën boven op een truck. Alleen al het spotten van de gekste food trucks is een feestje. Alle trucks bij elkaar vormen één groot en gezellig openluchtrestaurant, verbonden door alle gekleurde lichtslingers.
Food Truck festival Trek 7 - Den Bosch Tips
Food Truck festival Trek 8 - Den Bosch Tips
Spot jij Koningin Máxima…?
Food Truck festival Trek 18 - Den Bosch Tips
Food Truck festival Trek 17 - Den Bosch Tips
Food Truck festival Trek 14 - Den Bosch Tips
Deze koe bewaakt een zuivel truck vanaf het dak

Festival food: van sushi en tortillas tot poffertjes

Met al die leuke trucks en de vele aandacht die daar duidelijk aan is besteed, mag je uiteraard ook wel wat van het eten verwachten. Aan de verscheidenheid zal het niet liggen; keuze genoeg! Direct bij de ingang spotte ik de sushi truck al (ben ik gek op!). Verder vind je er vele gangbare festivalsnacks zoals tortillas, poffertjes, saté en burgers.

Wil je liever iets uniekers? Ook dat is er. Ga dan voor een hangop, Hollandse tapas, all things cheese bij de ‘Say Cheese’ truck of meelworm hapjes (voor de liefhebber). Onder de rook van de opgestookte barbecues en luisterend naar swingende live muziek geniet je hier van alles wat met food te maken heeft.
Food Truck festival Trek 5 - Den Bosch Tips
Food Truck festival Trek 20a - Den Bosch Tips
Food Truck festival Trek 16 - Den Bosch Tips
Food Truck festival Trek 30 - Den Bosch Tips
Food Truck festival Trek 26 - Den Bosch Tips
Food Truck festival Trek 4 - Den Bosch Tips

TREK festival: zoveel meer dan alleen food

Mocht je niet voor het eten en drinken komen, dan kun je je altijd nog laten verrassen door de live muziek en andere activiteiten die voor je klaar staan. Zo kun je in een heuse foto truck foto’s laten maken of kies ervoor om je festivalervaring met een nieuw kapsel te verrijken. Het kan allemaal bij TREK. Gezelligheid ten top!
Food Truck festival Trek 24 - Den Bosch Tips
Food Truck festival Trek 13 - Den Bosch Tips

Waar vind je het Food Truck Festival TREK?

Adres

Hugo de Grootlaan 82

Website: Food Truck Festival TREK Den Bosch

Openingstijden

Het festival is nog t/m zondag 11 10 juli in Den Bosch. Mis het niet!

Vrijdag 8 juli 16:00 – 23:00 uur
Zaterdag 10 juli 14:00 – 23:00 uur
Zondag 11 juli 14:00 – 22:00 uur

Toegang

Het beste aan dit festival is misschien wel de toegangsprijs, want het is gratis toegankelijk! Bedenk echter wel dat de gerechten en drankjes wel duurder zijn dan normaal (zoals op de meeste festivals uiteraard). Maar bij TREK geldt dat je €2,50 extra betaalt voor een TREK glas als je een drankje bestelt. Dat glas mag je houden en kan je daarna wel laten refillen en dan betaal je dus alleen voor het drankje zelf.
Food Truck festival Trek 23a - Den Bosch Tips

One Comment

Schrijf een reactie

Your email address will not be published.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven