Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

Van Daan conceptstore: vol hebbedingen

Hebbedingen ten overvloede bij conceptstore Van Daan; je wordt er hebberig van.
0

Van Daan conceptstore is een echte hebbedingen winkel. Je kent ze wel; die shops waarin je je van bijna elk artikel afvraagt waarom je het niet in huis hebt, terwijl je je tegelijkertijd realiseert dat je het ook eigenlijk niet écht nodig hebt. En toch wil je het dan graag kopen. Die aantrekkingskracht vind je bij Van Daan terug in woonaccessoires, serviesgoed, boeken, tassen en nog veel meer.
Van Daan conceptstore 7 - Den Bosch Tips
Van Daan conceptstore 6 - Den Bosch Tips

Van Daan: woonaccessoires & andere hebbedingen

Bij Van Daan vind je echt van alles. Je kunt het niet zo gek verzinnen of ze hebben het, met name in de categorie woonaccessoires. Daarnaast vind je er ook kleding, tassen, kinderboeken, serviesgoed, kaarten, specerijen en keukengerei. Alles is even hip, modern en kleurrijk.

Het leukste vind ik de houten en bronzen woonaccessoires, het Delfts Blauw geïnspireerde serviesgoed en de reisboekjes. In de meeste gevallen mag je er ook wel wat voor neertellen, maar dan heb je ook wat. Bekende merken als Hay, Ferm Living en Kreafunk; je vindt ze hier allemaal.
Van Daan conceptstore 1 - Den Bosch Tips
Van Daan conceptstore 2 - Den Bosch Tips
Van Daan conceptstore 4 - Den Bosch Tips
Van Daan conceptstore 5 - Den Bosch Tips
Van Daan conceptstore 3 - Den Bosch Tips
Dus; creditcard in de aanslag? Dan kun je gerust langsgaan. Haast je naar het Minderbroederplein. De shop zit daarmee wat verstopt in de stad, maar is groter dan je op het eerste gezicht zou zeggen. Vanaf de buitenkant door de matglas ramen lijken de items tot de nok toe opgestapeld te zijn. Eenmaal binnen kun je wel even zoet zijn om alle hippe items te bekijken.

Waar vind je Van Daan conceptstore?

Adres

Minderbroedersstraat 23

Website: Van Daan

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 18:00 uur
Woensdag 10:00 – 18:00 uur
Donderdag 10:00 – 21:00 uur
Vrijdag 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:30 uur
Zondag 13:00 – 17:00 uur

Schrijf een reactie

Your email address will not be published.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven