Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

Crème Coffee & Pastry: vintage lunchroom

Unieke lunchgerechten om samen te delen.
0

Bij Crème Coffee & Pastry kan je terecht voor een goede kop koffie (in alle vormen, maten en smaken) en lekker ontbijt of gezellige lunch. Het zijn niet de klassieke lunchgerechten, maar hier geniet je bijvoorbeeld van quiches, roerei, hamburgertjes en gamba’s. Er worden ook barista workshops en high tea arrangementen aangeboden.
Creme Coffee 2 - Den Bosch Tips

Hippe vintage sfeer bij Crème Coffee & Pastry

Crème Coffee & Pastry kenmerkt zich door een hippe sfeer met zowel moderne als vintage elementen. Het is er knus, authentiek en modern tegelijk. Zodra je binnenkomt valt je oog eerst op de knalblauwe muur achter de houten beach-look bar en vervolgens op een oude roodbruin leren bank. Deze is vooral geschikt om heerlijk in weg te zakken met een goede kop koffie, of in mijn geval eerder een stomende kop thee.

Niet voor niets is deze koffie-/lunchroom gelegen in de Snellestraat in Den Bosch waar je diverse andere hippe tentjes en winkeltjes kunt vinden. Door het geringe aantal tafeltjes moet je vaak wel net geluk hebben om een plekje te bemachtigen.
Creme Coffee 12 - Den Bosch Tips
Creme Coffee 4 - Den Bosch Tips
Creme Coffee 17 - Den Bosch Tips

Geniet van de hippe thee(molen)/kop koffie

Het personeel is er ook erg vriendelijk en behulpzaam. Zo leggen ze je met veel plezier uit hoe de theemolen werkt. De eerste keer dat ik bij Crème kwam had ik namelijk nog nooit zo’n fancy theemolen met al die verschillende smaakjes gezien. Een belevenis op zich! Of ga voor één van de vele koffievarianten die je hier kan krijgen, zoals een heerlijke latte macchiato.
Creme Coffee 7a - Den Bosch Tips
Creme Coffee 14 - Den Bosch Tips

Eten bij Crème is samen genieten

Hier kom je voor een puur ontbijtje of een lekkere lunch die niet bestaat uit een ‘gewone’ sandwich. Voor het eten geldt bij Crème Coffee & Pastry het ‘samen delen’ concept. Je bestelt kleinere gerechtjes voor de tafel, waar je dus samen van kan genieten. Al denk ik niet dat iemand raar op zal kijken als je gewoon een aantal gerechtjes voor jezelf bestelt hoor. Maar gezellig delen is natuurlijk wel zo leuk.

De porties zijn overigens redelijk groot, dus het is net anders dan het tapas idee van kleine hapjes. Mijn ervaring is dat je voor de lunch met z’n tweeën meer dan genoeg hebt aan twee à drie gerechten.
Creme Coffee 21 - Den Bosch Tips

Lunchtips voor Crème Coffee & Pastry

  • Een aanrader voor de lunch (of als snack) is wat mij betreft de portie minihamburgers. Je krijgt dan twee ambachtelijke kleine hamburgers op een mini-Kaiserbroodje met een lekker sausje.
  • Ook heerlijk is het roerei met verse kruiden op getoast brood.
  • De quiche met tomaat, mozzarella en ham is ook erg lekker. Wel flink machtig, dus als klein hapje kun je beter voor een luchtiger gerechtje kiezen.

Creme Coffee 19 - Den Bosch Tips
Creme Coffee 9 - Den Bosch Tips
Zeg nou zelf; die minihamburgers ziet er toch leuk en lekker uit? Ik was in ieder geval gelijk verkocht.

Waar vind je Crème Coffee & Pastry?

Adres

Snellestraat 47

Website: Crème Coffee & Pastry

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
Woensdag 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 18:00 uur
Zondag 10:00 – 18:00 uur

 
TIP: Mis mijn andere restaurant/lunchroom tips niet en bekijk ook mijn overzicht van mijn favoriete restaurants, lunchrooms en koffiebars voor meer leuke adressen in Den Bosch.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven