Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

Bosch Winterparadijs 2015

Genieten van winterse drankjes, schaatsen, concerten en gezelligheid op de Parade.
0

Op 11 december (gisteren dus) is het Winterparadijs 2015 in Den Bosch van start gegaan op de Parade. Het plein van de Parade is omgetoverd met winters decor waar je nog t/m 3 januari dagelijks kunt genieten van o.a. optredens, gezelligheid en winterse drankjes zoals glühwein en warme chocolademelk. Warm jezelf bij dit event op aan één van de vele vuurkolven of zoek het ijs juist op en ga lekker een rondje schaatsen!
Winterfestijn 2015 12 - Den Bosch Tips
Winterfestijn 2015 3 - Den Bosch Tips

Bosch Winterparadijs 2015: gezelligheid op bij op te warmen

De Parade is veranderd in een sfeervol winterfestijn met vuurkolven, gezellige bankjes, muziek en een enorme kerstboom. Winterse drankjes zoals glühwein en warme chocolademelk mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken. De poffertjes- en soepkraam staan klaar voor de nodige winterse kost. Daar worden we wel warm van!

Ook de muziek in de vorm van concerten op het hoofdpodium zorgt uiteraard voor een warme sfeer. Er is voor ieder wat wils: van opera tot klassiek en pop. Bekijk het concertprogramma van het Winterparadijs 2015 voor de volledige line-up.
Winterfestijn 2015 1 - Den Bosch Tips
Winterfestijn 2015 8 - Den Bosch Tips

Joris’ Kerstboom: aan wie denk jij met Kerst?

Natuurlijk is ook dit jaar weer de enorme kerstboom van de partij. Joris’ Kerstboom pronkt in het midden van het plein en is de ontmoetingsplaats voor mensen die antwoord geven op de vraag ‘Aan wie denk jij met Kerst?’ Mensen kunnen een foto en een wens in de boom hangen voor een dierbare.

Tussen 12 en 20 december worden de opnames gemaakt van het jaarlijkse KRO-NCRV programma Joris’ Kerstboom. Presentator Joris Linssen gaat op zoek naar bijzondere verhalen. De uitzending is 22 december om 21:15 uur op NPO 2.
Winterfestijn 2015 6 - Den Bosch Tips
Winterfestijn 2015 7 - Den Bosch Tips
Winterfestijn 2015 9 - Den Bosch Tips

Schaatsen op het Winterparadijs

Ook schaatsen mag niet ontbreken op dit winterse event. De schaatsbaan is dagelijks geopend van 12:00 – 19:00 uur. Voor €3,50 per uur kun je je hier uitleven op de schaats, die je ter plekke kunt huren voor €3,- per paar.
Winterfestijn 2015 10 - Den Bosch Tips
Winterfestijn 2015 11 - Den Bosch Tips

Waar vind je het Bosch Winterparadijs 2015?

Parade

Website: Bosch Winterparadijs

Het Bosch Winterparadijs is te bezoeken van 11 december 2015 t/m 3 januari 2016.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven