Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

Herfst en Kerst in het Paleiskwartier (fotoserie)

Het Paleiskwartier is fotogeniek; deze herfst- en Kerstkiekjes bewijzen dat!
0

Wat hebben we dit jaar toch een cadeautje van een herfst! Vooral in mijn wijk het Paleiskwartier in Den Bosch heb ik veel rond kunnen lopen genietend van de mooie herfstkleuren. In dit artikel laat ik de herfstkiekjes vooral voor zichzelf spreken, want die hebben nou eenmaal niet veel begeleidende tekst nodig! En na de herfst volgt al snel de winter met, jawel, de gezellige feestdagen rondom Kerst! Ook dat zien we op een mooie manier terug in het Paleiskwartier. Met nog minder dan een week te gaan voor de kerstdagen leek me dit een perfect moment om deze foto’s te delen. Veel plezier met deze fotoserie!
Herfst Paleiskwartier 1 - Den Bosch Tips

Herfst in het Paleiskwartier

Herfstkleuren en -geuren volop in onze mooie moderne wijk! Het Paleiskwartier, met het Westerpark, kleurde al snel van groen naar paars, bruin, oranje en geel. Absoluut fotogeniek en natuurlijk kon ik het dus niet laten om daar mijn favoriete herfstkiekjes van te schieten!
Herfst Paleiskwartier 2 - Den Bosch Tips
Herfst Paleiskwartier 3 - Den Bosch Tips
Herfst Paleiskwartier 4 - Den Bosch Tips
Herfst Paleiskwartier 5 - Den Bosch Tips
Herfst Paleiskwartier 6 - Den Bosch Tips
Herfst Paleiskwartier 7 - Den Bosch Tips
En met zo’n mooie kleuren van de herfst rennen we de winter natuurlijk graag tegemoet!

Kerst in het Paleiskwartier

Want met de komst van de traditionele rij kerstbomen in de waterpartij van de Armada komen we in het Paleiskwartier nu helemaal in het kerstsfeertje. Zeg nou zelf: It’s beginning to look a lot like Christmas! Daarom hier ook een impressie van de Kerst in het Paleiskwartier!
Kerst Paleiskwartier 5 - Den Bosch Tips
Kerst Paleiskwartier 7 - Den Bosch Tips
Kerst Paleiskwartier 9 - Den Bosch Tips
Kerst Paleiskwartier 8 - Den Bosch Tips
Kerst Paleiskwartier 10 - Den Bosch Tips

Waar vind je het Paleiskwartier?

Schrijf een reactie

Your email address will not be published.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven