Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

Mieters(e) koffie en vintage

Bij Mieters in Den Bosch komt het beste van vintage en koffie samen.
0

(Update augustus 2016: Helaas is Mieters per 1 augustus 2016 gesloten.)

Bij Mieters komt het beste van koffie en vintage samen. Stap je hier binnen, dan stap je terug in de tijd met de vintage kleding, woonaccessoires en kleine meubels en tegelijkertijd is deze winkel een hippe koffiebar. Hier kom je echt even tot rust, oftewel Gewoon even heerlijk uit huis Thuis zijn!
Mieters 01 - Den Bosch Tips
Mieters 05 - Den Bosch Tips
Mieters 15 - Den Bosch Tips

Mieters Coffeelab

Met de passie voor koffie zit het bij Mieters meer dan goed. Lara (professioneel barista) en Linda vertellen maar al te graag over hun bijzonder gebrande bonen en methodes. Ik ging voor de koffieproeverij, waarbij ik 3 koffiesmaken mocht proeven onder het genot van een huisgemaakte appeltaart (mét slagroom uiteraard). Linda vertelde enthousiast over de verschillende smaken en na afloop kreeg ik een zakje koffiebonen mee naar huis van de koffie die ik het lekkerst vond. Erg leuk!

Je kunt de krant er even bij pakken, de pagina uit een (afgekeurd) boek waarop je koffie geserveerd wordt even lezen of lekker snuffelen tussen de vintage items. Bovendien kun je hier lekker ontbijten of genieten van een gezonde snack. Er worden immers alleen de beste, verse producten gebruikt voor de gerechten. Puur onthaasten doe je bij Mieters!
Mieters 06 - Den Bosch Tips
Mieters 07 - Den Bosch Tips
Mieters 08 - Den Bosch Tips
Mieters 14 - Den Bosch Tips

Vintage en cultuur bij Mieters

Bij Mieters vind je een gevarieerd assortiment aan vintage items. Lara en Linda trekken er regelmatig op uit om nieuwe items te scoren en iedere maand zou er dus wel weer iets nieuws te vinden moeten zijn. Bovendien worden er ook vaak concerten, lezingen, quizavonden, etc. georganiseerd. Cultuur mag in deze mieterse mix dus ook niet ontbreken. Voor het programma van de events kun je de Mieters Facebook pagina in de gaten houden.
Mieters 09 - Den Bosch Tips
Mieters 10 - Den Bosch Tips
Mieters 11 - Den Bosch Tips

Waar vind je Mieters?

Adres

Vughterstraat 84

Website: Mieters

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 18:00 uur
Woensdag 10:00 – 18:00 uur
Donderdag 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10:00 – 18:00 uur
Zondag 12:00 – 18:00 uur

Schrijf een reactie

Your email address will not be published.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven