Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

NeighbourFood Market: gezellige sfeer

Genieten op deze gezellige markt met foodtrucks en vintage items.
0

De gezellige NeighbourFood Market komt voor de tweede keer naar Den Bosch en wel dit weekend! Dit event mag zeker niet ontbreken op je kalender. Hopelijk hebben de weergoden goede zin en wordt het weer een zonnig feestje aan de Tramkade. Dan geniet je optimaal van het relaxte sfeertje op dit evenement!
NeighbourFood Market 04 - Den Bosch Tips

NeighbourFood Market: foodtrucks & vintage

De NeighbourFood Market is opgericht door 2 echte Bosschenaren; Siti en Imke, maar dit evenement werd tot voor kort jarenlang maandelijks gehouden in Amsterdam. Afgelopen april was het dan eindelijk zover en mocht de eerste editie in Den Bosch plaatsvinden. Dat thuis komen was zo’n succes dat ze het nog een keer haarfijn in onze stad overdoen dit weekend; 4 en 5 juni. Met een groot aanbod aan foodtrucks en een kleine vintage markt is een gezellige middag gegarandeerd. Er hangt een relaxte sfeer met muziek, goed eten en drinken en vintage items. Wat wil een mens nog meer?

De zaterdag staat de markt in het teken van Night Markets met zonsondergang, lampjes, rokerige barbecues en een borrel, maar vooral veel gezelligheid. De zondag is de relaxte dag en kun je de hele dag genieten van de vlooienmarkt met curiosa en design. Lekker luieren onder het genot van een hapje en drankje hoort hier uiteraard ook bij.
NeighbourFood Market 05 - Den Bosch Tips
NeighbourFood Market 07 - Den Bosch Tips
NeighbourFood Market 08 - Den Bosch Tips
NeighbourFood Market 09 - Den Bosch Tips

Waar vind je de NeighbourFood Market?

Locatie

Mengfabriek, Tramkade

Website: NeighbourFood Market

Tijd

Zaterdag 4 juni 16:00 – 22:00 uur
Zondag 5 juni 11:00 – 18:00 uur

TIP: Bekijk ook mijn andere artikelen over events in Den Bosch, of volg het maandelijkse overzicht van leuke events en activiteiten die in de stad worden georganiseerd via mijn Den Bosch Tips per maand.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven