Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

Djoyn: met de D van Duurzaam

Duurzaam in de lekkere, gezonde gerechten, maar ook in de hergebruikte, hippe inrichting.
0

Lunchroom/restaurant Djoyn in Den Bosch is nog geen jaar geopend en nu al een begrip in de stad. Hier ga je naartoe voor betaalbare, duurzame, biologische gerechten. De D staat immers voor Duurzaam. De inrichting ademt ook deze kenmerken, want daarbij is veel van hergebruikte materialen gemaakt. De sfeer is er relaxt en het eten is er heerlijk én gezond.
Djoyn 02 - Den Bosch Tips
Djoyn 10 - Den Bosch Tips

Djoyn is duurzaam in eten en inrichting

Djoyn streeft ernaar om duurzame horeca ‘normaal’ te laten worden. Ze maken veel werk van het kiezen van de juiste leveranciers en producten, waarbij gelet wordt op duurzame, biologische en fairtrade producten die ook nog eens betaalbaar zijn. Dit principe wordt echter niet alleen bij de gerechten doorgevoerd, maar ook in de inrichting van het restaurant. Er komen namelijk veel hergebruikte materialen in terug en het geheel oogt (daardoor) ook nog eens lekker hip en gewaagd.
Djoyn 01 - Den Bosch Tips
Djoyn 03 - Den Bosch Tips
Djoyn 12 - Den Bosch Tips

‘Join’ in een duurzame lunch of diner

Bij Djoyn kun je heerlijk uitgebreid lunchen. Met hun locatie iets buiten de winkelkring, maar nog steeds midden in het centrum, is het een ideale plek om tot rust te komen en te genieten van een welverdiende lunch tijdens een dagje shoppen. Mijn favoriete lunchgerecht hier is een broodje carpaccio.

’s Avonds kun je hier ook prima terecht en ligt het bijvoorbeeld ideaal om te combineren met een bezoekje aan de bioscoop, waar je aan het einde van de Orthenstraat recht tegenaan loopt. Bekijk de menukaart van Djoyn.
Djoyn 05 - Den Bosch Tips
Djoyn 08 - Den Bosch Tips
Djoyn 09 - Den Bosch Tips
Djoyn 11 - Den Bosch Tips

Waar vind je Djoyn?

Locatie

Orthenstraat 55

Website: Djoyn.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 – 22:00 uur
Woensdag 12:00 – 22:00 uur
Donderdag 12:00 – 22:00 uur
Vrijdag 12:00 – 22:30 uur
Zaterdag 12:00 – 22:30 uur
Zondag 12:00 – 22:00 uur

TIP: Mis mijn andere restaurant/lunchroom tips niet en bekijk ook mijn overzicht van mijn favoriete restaurants, lunchrooms en (koffie)bars voor meer leuke adressen in Den Bosch.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven