Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

ROBBIES: Xmas conceptstore

Kerst winter wonderland bij deze hippe conceptstore.
0

Yes, nog een conceptstore in Den Bosch waar ik over schrijf! ROBBIES is ook nog eens éxtra groot, hip en de service is er top. Dit warenhuis met uiteenlopende producten is momenteel helemaal in gezellige kerstsfeer – Xmas@ROBBIES. Het zit in het voormalige bankgebouw waar ook tijdelijk de Kroonluchters.com showroom gevestigd was.
robbies-xmas-01-den-bosch-tips
robbies-xmas-02-den-bosch-tips

Xmas@ROBBIES: Winter Wonderland

Het kerstshoppen kan beginnen! Hier is sinds eind oktober de hele winkel in kerstsfeer omgetoverd onder het thema Xmas@ROBBIES. En het oogt niet alleen gezellig, want je kunt er ook prima slagen voor kerstcadeaus.
robbies-xmas-03-den-bosch-tips
robbies-xmas-04-den-bosch-tips
robbies-xmas-06-den-bosch-tips

ROBBIES: Groots in oppervlak én in service

What’s in a name: ROBBIES? Het staat voor Rebels, Ondernemend, Beminnelijk, Bijzonder, Inspirerend, Energiek en Stoer. Niets is minder waar. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen dus!

Met maar liefst 1.000 vierkante meter kun je hier bijna verdwalen. Ondanks de enorme ruimte is het echter ontzettend warm en sfeervol ingericht, vooral nu in het Xmas thema. Maar ook de rest van het jaar vind je hier alles van de nieuwste trends op modegebied tot lifestyle items. De sfeer van het voormalige bankgebouw maakt het uiteraard nóg unieker.
robbies-xmas-05-den-bosch-tips
robbies-xmas-07-den-bosch-tips

Proeven of even ontspannen aan het werk gaan?

In de culinaire hoek van ROBBIES vind je de lekkerste jam, Belgische lekkernijen en ook olijfolie in, jawel, parfumflessen – alsof het niet cool genoeg kan! Proeven en genieten van een lunch, brunch, hapje en/of drankje kan hier ook allemaal. En je zou er misschien niet snel op komen, maar je kunt hier ook lekker rustig en ongestoord met je laptop gaan zitten werken.
robbies-xmas-08-den-bosch-tips
robbies-xmas-09-den-bosch-tipsIk heb er al vaker genoten van een lunch/brunch met Franse twist, zoals deze Croque Madame

Drop Your Shopping Bag en Thuis bezorgen

Eindelijk is er een winkel die de frustraties van de vrouw echt goed begrijpt. Bij de speciale Drop Your Shopping Bag kun je je tassen namelijk opbergen tijdens het shoppen. En dit is niet alleen mogelijk voor ROBBIES’ eigen klanten. Mocht je tijdens het shoppen in de stad je tassen voor een paar uurtjes kwijt willen, dan kun je hier ook gerust terecht! Onhandig (lees: zwaar) sjouwen hoeft nu dus niet meer.

Heb je überhaupt geen zin om je aankopen naar huis te sjouwen/vervoeren, dan laat je ze toch lekker thuis bezorgen? Want ook dat kan bij ROBBIES.
Robbies 1 - Den Bosch Tips

Waar vind je ROBBIES?

Verwersstraat 33

Website: Robbies.nl

Openingstijden

Maandag 11:00 – 18:00 uur
Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
Woensdag 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 19:00 uur
Vrijdag 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 18:00 uur
Zondag 11:00 – 18:00 uur

TIP: Bekijk ook mijn artikelen over andere leuke shops/winkeltjes in Den Bosch. En mis mijn andere lunchroom tips niet en bekijk mijn overzicht van mijn favoriete restaurants, lunchrooms en koffiebars voor meer leuke adressen in Den Bosch.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven