Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

10x restaurants in Den Bosch voor Valentijn

10 leuke, romantische restaurants voor Valentijnsdag in Den Bosch.
0

Valentine’s day komt eraan volgende week. Mooi excuus om in onze gezellige stad te genieten van een heerlijk diner toch? Daarvoor heb ik hier 10 leuke, romantische restaurants in Den Bosch op een rij gezet; van bijzonder en soms prijzig tot betaalbaar en gewoon gezellig. Tip: reserveer een tafeltje. En geniet van een leuke avond!

Bistro B

Bij Bistro B geniet je van culinaire Zuid-Franse gerechten en waan je je met je geliefde in hippe St. Tropez sferen.
Bistro B 5b - Den Bosch Tips

FF Swanjéé

Ff eten , ff een cocktail, ff genieten, ff een goed glas wijn, ff een steak, alles kan bij FF Swanjéé. Heerlijk eten in huiskamersfeer.
FF Swanjee 02 - Den Bosch Tips

’t Keershuys

Knus restaurant in een prachtig historisch pand in de Uilenburg. Laat je adviseren over de zeer gevarieerde wijnkaart bij ’t Keershuys.
Keershuys 01a - Den Bosch Tips

Menu-et

Kies voor het verrassingsmenu bij Menu-et. Laat je inspireren door unieke Franse culinaire gerechten en geniet van de sfeer met live chansons.
Menu et 01 - Den Bosch Tips

Sitio

Sitio is sfeervol en industrieel hip ingericht en is de ideale bruisende plek voor een relaxte Valentijnsavond met speciaal menu.
Sitio zondagbrunch trio 1 - Den Bosch Tips

Djoyn

Bij Djoyn geniet je van betaalbare, biologische gerechten. De D staat immers voor Duurzaam. Bekijk ook het Valentijnsdag menu van Djoyn.
Djoyn 10 - Den Bosch Tips

Zoetelief

Dit moderne restaurant is gezellig en het speciale Valentijnsdag menu van Zoetelief klinkt als een heerlijk diner om samen te delen.
High tea Zoetelief 17b - Den Bosch Tips

Mangerie ’t Vervolg

De Franse keuken met culinaire twist van Mangerie ’t Vervolg staat voor pure kwaliteit; mooie smaken en unieke combinaties!
Vervolg 12 - Den Bosch Tips

Restaurant Kek – Koe en Kreeft

De sfeer van landelijk eten en zilte zeelucht gecombineerd met culinaire hoogstandjes. Dat is genieten bij Restaurant Kek.
Restaurant KeK 01a - Den Bosch Tips

Pollevie

Kies het verrassingsmenu van 4-6 gangen of stel zelf menu van 3-6 gangen samen. Bekijk ook het speciale Valentijnsdag menu van Pollevie.
Pollevie 01 - Den Bosch Tips

TIP: Mis mijn andere restaurant/lunchroom tips niet en bekijk ook mijn overzicht van mijn favoriete restaurants, lunchrooms en (koffie)bars voor meer leuke adressen in Den Bosch.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven