Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

MonQui: sip, shop, work, stay

Conceptstore met vooral duurzame artikelen, werkplekken en straks ook 2 luxe hotelkamers.
0

Spotted: er is een bijzondere conceptstore MonQui geopend aan de Stationsweg, met mooie handgemaakte, duurzame (woon)artikelen en gelegenheid om te genieten van een kop koffie en gezonde lunch. Boven zijn er ook 10 werkplekken per maand te huur en in de nok komen nog 2 luxe hotelkamers. Een uniek concept, waarvan de bedoeling is dat de onderdelen elkaar versterken.

MonQui Sip & Shop: beneden is er een winkel met koffiebar

De conceptstore en koffiebar bevinden zich beneden in dit prachtige pand. Hier vind je artikelen waarbij duurzaamheid centraal staat. Het zijn zoveel mogelijk handgemaakte producten van nationale en internationale designers. In het koffiebar gedeelte kun je terecht voor een lekkere kop koffie en gezonde snack en lunch.

De laatste hand wordt momenteel ook gelegd aan een theetuin aan de achterkant van het pand. Natuurlijk ideaal om straks bij lekker weer buiten van een hapje en drankje te genieten. Daar zal bovendien een tuincollectie te koop zijn.
Monqui 06 - Den Bosch Tips
Monqui 13 - Den Bosch Tips
Monqui 05 - Den Bosch Tips

Gezond hapje en drankje bij MonQui

De (lunch)kaart kan van dag tot dag verschillen. Alles is zelf gemaakt en er wordt ook flink geëxperimenteerd met gezonde smaakcombinaties die je misschien niet snel zou verwachten. Ik koos voor de tea flower, die ontzettend leuk wordt geserveerd op een plankje en na een paar minuten zie je de bloem ook volledig opengaan. Daarbij probeerde ik een havermout muffin met appel zonder suiker, maar gezoet met honing. Erg lekker!
Monqui-09a-Den-Bosch-Tips
Monqui 14 - Den Bosch Tips

MonQui Work & Stay: werkplekken en 2 luxe hotelkamers

Op de bovenverdiepingen van dit statige pand zijn 10 werkplekken gemaakt voor bijvoorbeeld ZZP’ers. Deze zijn per maand te huur. In de nok komen er bovendien ook nog 2 luxe hotelkamers die naar verwachting in het voorjaar afgerond worden. Deze vormen dan natuurlijk de ideale uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een weekendje weg naar Den Bosch, op deze locatie zo dichtbij het station en de stad.

Waar vind je MonQui?

Adres

Stationsweg 19

Website: Monqui.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 18:00 uur
Woensdag 10:00 – 18:00 uur
Donderdag 10:00 – 21:00 uur
Vrijdag 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur
Zondag Gesloten

TIP: Mis mijn andere restaurant/lunchroom tips niet en bekijk ook mijn overzicht van mijn favoriete restaurants, lunchrooms en koffiebars voor meer leuke adressen in Den Bosch.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven