Blog over de leukste uitjes in Den Bosch

5x ijssalon in Den Bosch

Met het warme weer wil iedereen wel een ijsje. Hier mijn 5 tips voor de leukste ijssalons in het centrum.
0

Hoera, het is officieel zomer! De rijen bij de ijssalons worden steeds langer nu het warme weer aanhoudt. En dat is ook niet gek, want wie houdt er nou niet van een lekker ijsje bij tropische temperaturen?! Waar moet je zijn voor het lekkerste ijs in hartje Den Bosch? Hieronder 5 tips.

Australian

Voor een flink ijsje moet je bij Australian aan de Markt zijn. Het is er wel altijd druk door zijn centrale ligging, maar het is het wachten waard. Je kunt er bovendien een bijzondere ijs-variant van de Bossche Bol krijgen: de Bossche ijsbol. Ze verkopen ook macarons.

Adres: Pensmarkt 17
Australian - Den Bosch Tips

Gelateria Zilli

Wil je een ruime keuze in ambachtelijk Italiaans ijs? Ga dan zeker naar Gelateria Zilli. Waar voorheen Alles voor de Engelen zat is sinds een paar maanden deze nieuwe ijssalon geopend! Ze hebben maar liefst 30 smaken ijs en ook nog eens een enorme keuze aan macarons. Genieten!

Adres: Hinthamerstraat 86
Gelateria Zilli - Den Bosch Tips

IJsvogel

Volledig gerenoveerd; de IJsvogel is dit seizoen weer helemaal terug van weggeweest. Het is ook niet alleen meer een ijssalon, maar nu kun je hier ook genieten van goede koffie en lunch. Bij de koffie of thee wordt bovendien een mini-ijsje geserveerd – hoe leuk!

Adres: Kerkstraat 3
IJsvogel 02 - Den Bosch Tips

Frezzo

Frezzo vormt voor vele treinreizigers de eerste pitstop om een ijsje te scoren. In de Visstraat loop je jezelf bij warm weer dan ook al snel vast in een lange rij voor deze kleine ijssalon. Het wachten wordt beloond met een lekker Italiaans ijsje.

Adres: Visstraat 52
IJssalon Frezzo 03 - Den Bosch Tips

Zammatteo

Deze ijssalon zit wel in het centrum, maar ligt verstopt in een zijstraatje. Even zoeken dus, maar dat is het dan ook meer dan waard. Hier waan je je echt even in traditioneel Italië: elke dag weer serveren ze hier heerlijk, ambachtelijk Italiaans ijs van vers fruit.

Adres: Nieuwstraat 12
IJs Zammatteo - Den Bosch Tips
Bron afbeelding: Zammatteo

Schrijf een reactie

Your email address will not be published.

Wil je geen Den Bosch Tips missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Inschrijven